Yksilöllinen sisustussuunnittelu

sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelulla saat kodistasi yksilöllisen ja toimivan oli sitten kyse kylpyhuonetiloista, saunasta, olohuoneesta tai mistä tahansa muusta kotisi tilasta.

Olet ehkä asukkaana kohteessa jossa Bravida tekee linjasaneerausurakkaa ja kotisi kylpyhuonetilat saneerataan kokonaan. Olet siis teettämässä yhtä kotisi vaativimmista remonteista ja samalla haluat miettiä onko perusratkaisu sinulle riittävä vai teetkö samalla kylpyhuonetiloista itsesi näköisen. Kylpyhuonetilat ovat kuitenkin ne kodin neliöt joita ei remontoida kovin usein. Haluatko kenties samassa yhteydessä miettiä kodin muiden tilojen muutostarpeita.

Vai harkitsetko asuntosi myyntiä ja haluat pientä päivitystä tai stailausta sisustukseen, kauttamme hoituu myös nämä työt. Tällöin sovimme käynnistä ja mietimme yhdessä kodin muutostarpeet.

Jokainen suunnitelma tehdään aina asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Annamme käytännöllisiä neuvoja erilaisiin asuntosi ongelmakohtiin, jotta kotisi neliöt olisivat mahdollisimman toimivat ja käytännölliset.

3D suunnittelu

Tarjoamme sisustussuunnitelmiimme ja stailauksiimme 3D suunnittelua josta saa valokuvamaisen kolmiulotteisen kuvan, näin asiakkaanamme saat todentuntuisen kuvan suunnitelmasta.

Esimerkkejä 3D suunnittelukuvista:
(klikkaa kuvaa avataksesi täysikokoisena)

  

Konsultointi

Joskus saattaa olla tarvetta vain pienimuotoiselle neuvonnalle. Tällöin kannattaa käyttää sisutuskonsultointia. Konsultointi sisältää suullista neuvontaa kuten esim. ideoita ja vinkkejä sekä ratkaisuja erilasiin ongelmakohtiin sisutuksessa sekä kodissa että yrityksessä.

Ota rohkeasti yhteyttä